Get Adobe Flash player

Kedves Szülők!

Az európai eseményeket figyelve várható volt, hogy nálunk is megszületik a Kormánydöntés az iskolalátogatási tilalomról. 2020. március 16-tól Kormányrendelet alapján, a tanítás működési rendje iskolánkban is megváltozik.
A nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Szeretném megköszönni az együttműködésüket, aktivitásukat, amivel így hétvégén, alig másfél nap alatt is sikerült szinte mindenkihez eljutni és minden fontos információt beszerezni.
A személyes érdekeket most felülírja a közös érdek.
Köszönöm azt a példamutató hozzáállást, amivel a gyermekek elhelyezéséről gondoskodtak és tájékoztattak az otthoni infokommunikációs eszközökről, melyeken keresztül tartjuk a kapcsolatot a jövőben gyermekeikkel.
A gyerekek iskolában maradt felszereléséért hétfőtől szerdáig fél 8 és 16 óra között jöhetnek. A nyilatkozat alapján, aki kért ebédet, az iskolából naponta fél 12 és 13. 30 között elviheti, és otthon fogyaszthatja el.
Büszkén mondhatom, pedagógusaink péntek este óta folyamatosan dolgoznak, munkacsoportokat alakítanak, támogatják egymást, hogy a lehető legjobban tudjuk megoldani az előttünk álló feladatokat.
Nem vakációra megyünk, hanem egészségügyi válságállapot miatti kényszerszünetre. A helyzetet komolyan kell vennünk.
Ha együttesen, szülők, pedagógusok, összefogva, felelősséggel állunk az előttünk álló feladathoz, türelemmel és megértéssel fordulunk egymás felé, túl leszünk ezen a nehéz helyzeten, és bízom benne, hogy új tapasztalatokkal megerősödve térünk vissza.
Addig is jó egészséget kívánok, vigyázzon mindenki magára, a családjára, szeretteire.
Üdvözlettel:
Szamosfalvi Gabriella
intézményvezető-helyettes

Facebook