Get Adobe Flash player


A Szitakötő szakkör 3.b osztályos tanulói szombaton Gödöllőre kirándultak Joó Enikő és Gémesi Györgyi tanító nénikkel. Megnézték a Grassalkovich kastélyt. Útközben a kastély parkjában a III. Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaiba is betekintettek. Szabadtéri szobor kiállítást láttak újrahasznosítható anyagokból. A felújított kastély nagyon szép, mindenkinek ajánljuk hogy kiránduljanak el Gödöllőre és tekintsék meg.

Testvériskolánk meghívására vendégként vettünk részt az Erasmus+ projekt zárótáborában. Lengyel, szlovén, német, olasz, spanyol és finn gyerekekkel töltöttünk el közel egy hetet a németországi Plothenben. A nagyszerű programok, a gyönyörű táj, vendéglátóink kedvessége, az esti tábortűz, a jénai iskolában, a leuchtenburgi várban, a saalfeldi tündérbarlangban és a lauschai üveggyárban tett látogatás egyaránt felejthetetlen élményt nyújtott mindannyiunk számára.

Idén is megrendeztük szövegértési versenyünket. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Reformkonyha versenyt rendezett csütörtök délután a 7.a osztály, melyen egészséges és finom ételeket készítettek a benevezett csapatok. Nagy-nagy dicséret a lelkes negyedikeseknek és ötödikeseknek, akik nem csak az ízekre, hanem a látványra is nagy gondot fordítottak!

Facebook